• Home

PowerThinking in actie – inspirerend

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: de bewogen speach van Barak Obama waarin hij op emotionele wijze een lans breekt voor restrictie van de wapenwet in Amerika.
Indrukwekkend hoe iemand in zo’n hoge positie zijn passie kan laten zien in alle kwetsbaarheid. Dat laat een ongelofelijke innerlijke kracht zien.

PowerThinking in actie
Deze video is het voorbeeld van PowerThinking in actie. Obama laat in deze zien hoe hij volledig met zijn gevoel achter zijn wens staat en deelt dit met het congres. Daarmee heeft hij in het Congres direct een groep gecreëerd die voor hem gaan zien wat hij wenst, namelijk een land waarin kinderen veilig zijn en het recht hebben op leven, vrijheid en het nastreven van geluk.

De media pikt dit vervolgens op, waardoor ook zij deze droom gaan zien en verspreiden over de wereld. Deze spraakmakende video is ontelbare keren gescreened, waardoor er nu over de hele wereld een achterban bestaat die zich deze droom nu kan voorstellen en het kracht bijzet met zijn gedachten iedere keer dat iemand het filmpje bekijkt. Op deze manier maken we ruimte voor deze creatie van een veilig Amerika voor kinderen. Het zou me niet verbazen als dit wetsvoorstel zonder al te veel problemen zal worden aangenomen.

Emoties zijn je bestelling
Ik weet niet of dit door het Witte Huis bewust in actie is gezet, maar zo kan jij direct al ervaren hoe het werkt: met de emotie in zijn hart, raakt Obama jouw emotie die daardoor weer vele malen sterker wordt dan je gedachten. Jij wordt geraakt en gaat ook een emotie voelen die opnieuw iets in de wereld zet. Hiermee ervaar je direct hoe het hart de motor is achter je bestellingen (weetjenog?).

Zo werkt dit dus. Wij zijn nu eenmaal emotionele wezens of we het nu willen of niet. Dit systeem van manifesteren d.m.v. onze krachtigste emoties is nog steeds het systeem dat iedere keer weer feilloos werkt. Dit is de derde kracht die via de wet van aantrekking in werking wordt gezet.

Een belangrijk ingrediënt voor jou
Dit is dus een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle manifestatie van je business: verkoop dromen. Mensen kunnen dromen voelen en zetten het kracht bij met hun emoties. Droom dus veel en overvloedig en spreek ze uit!

Klik hieronder op de link om het filmpje te bekijken. Om het te doen werken moet je in gelogd zijn op Facebook.

Obama Tears Up Discussing Gun lawsPresident Obama couldn’t hold back tears while unveiling his gun control executive action.

Alternatief is om deze link te gebruiken.

Droom zacht! 🙂

Nadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software