Ik ben al halverwege!

In het kader van het delen van successen, ben ik ZEER verheugd om te melden dat ik al halverwege het sponsorbedrag ben waarmee ik toegelaten wordt tot de actie van Forza4Energy4all. Dankzij gulle bijdragen van klanten en vrienden heb ik inmiddels 545 euro opgehaald! Heel hartelijk bedankt voor alle gulle donateurs!

Aankomende september (5 t/m 9 september) is er weer de actie van Forza4Energy4All, de uitdaging die geld verzamelt voor een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Met een groep sporters beklimmen, fietsen of lopen we in drie dagen de drie steilste bergen van de Giro d’Italia op.

Vorig jaar is het me gelukt om alle drie de bergen te beklimmen, bergen waar de finish op 1850, 2650 en 2800 meter eindigden. Boy, heb ik even gevoeld wat een gebrek aan zuurstof doet met een lijf.
Voor mij duurde het maar 3 dagen, en ik had me ervoor opgegeven.
Voor de kinderen met deze ziekte duurt het een leven, en ze hebben hier niet om gevraagd. Het merendeel van deze kinderen haalt de puberteit niet.

BAF! Daar wordt je even stil van.

Nou, ik wil daar heel graag iets aan bijdragen, zodat er zo snel mogelijk een behandeling komt voor deze geweldige kinderen, EN hun ouders, want die lopen tropenjaren, soms in hun eentje, omdat de relatie die heftigheid niet trekt. Onvoorstelbaar.

Ik wil dus weer lopen, met dat lichaam van mij dat kreunt onder de blessures. Wat ik heb is niets, vergeleken met hun leed.

Mijn nederige vraag is dus: wil je mij sponsoren?
Als ik 1000 euro weet op te halen, mag ik dit jaar weer mee.
Ik ben gevraagd om te lachen en de ademen met de sporters en vrijwilligers. Ik zou dat heel erg graag doen.
Help jij mee om dit jaar weer te wandelen?

Je kunt je donatie geven via deze link. 100% van jouw donatie gaat naar het onderzoek naar het nieuwe medicijn. De kosten van de reis en verblijf komen voor mijn rekening. Het hoeft niet veel te zijn: 10 of 25 euro is al heel erg welkom! Meer mag natuurlijk ook!

Meer weten over deze organisatie? Klik dan hier.

Alvast bedankt voor je gulle donatie!

Veel liefs en aloha,

NadjaNadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software