Penny for your thoughts…

“I want you to be rich in every possible way – material, psychological, spiritual. I want you to live the richest life that has ever been lived on the earth.”  Osho

Gratis?
Het is altijd interessant als ik het in de alternatieve geneeskunde heb over geld. Geld is nog vaak een hekel onderwerp binnen deze kringen. “De adem is toch gratis? Wat jij doet zou toch gratis moeten zijn?” Opmerkingen zoals deze hoor ik helaas nog regelmatig.

Dat klopt, de lucht en de adem is ook gratis. Maar dat neemt niet weg dat er voor het kennismaken met een techniek die krachtiger is dan welke dan ook, mensen voor dag en dauw opstaan en hun bloed, zweet en tranen geven om deze techniek aan de man te brengen.
Het klinkt misschien wat dramatisch, maar het is waar: achter elke techniek zit een persoon (of personen) die hard werken om ervoor te zorgen dat deze technieken ter beschikking staan van anderen. En dat mag gewaardeerd worden.

Opvallend vaak komen zulke uitspraken uit de mond van mensen die er tot op dat moment toe niet in zijn geslaagd om overvloedig te zijn in hun financiële zaken. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze uitspraken een resultaat zijn van een beperkte manier van denken, reden waarom hun leven er waarschijnlijk op dat vlak dan ook zo uitziet.

Geld is waardevol
Osho stond bekend om zijn controversiele kijk op spiritualiteit. Daardoor bracht hij echter mensen aan het denken, hetgeen zijn doel was. Ik ben het met hem eens dat het eenieders’ geboorterecht is om rijk te zijn, in elk opzicht. Waarom zou het materiële daarin achterblijven? Wij zijn toch immers uitgerust met een ongelofelijk krachtige tool om alles te manifesteren wat wij wensen. In feite doen we dit al, iedere sekonde van iedere dag. Het is alleen niet altijd bewust. Deze tool is namelijk ons hart. We voelen emoties en dat zet de derde kracht aan om ons te brengen wat we wensen te ervaren. Ongelofelijk toch?

Zeg ja tegen overvloed
Als we overvloedig zijn, gaat er minder energie naar het overleven en blijft er meer energie over om de wereld te dienen, hetgeen we het liefste doen en waar we goed in zijn. Nietwaar?
Geld is voor mij onder andere een bijzonder belangrijke tool om dienstbaar te blijven aan de wereld.
Uiteraard is geld niet het enige. Het is belangrijk voor mijn overleving, maar vriendschappen, liefde en gezondheid zijn ook noodzakelijk voor een gelukkig leven. Daarom wens ik hier ook altijd voor tijdens mijn PowerThinking sessies en wens ik het ook voor de wereld. Op deze manier komen deze wensen niet alleen mij toe, maar ook iedereen om mij heen. Zo bouw ik op deze manier ook verder aan een betere wereld. Tot nu toe wordt ik alleen nog maar overvloediger in al deze aspecten, reden te meer om het gedachtengoed te accepteren dat het de bedoeling is om overvloedig te zijn.

Uiteraard geldt dit niet alleen voor mij. Ik wens ook jou veel overvloed, of het nu over geld gaat, gezondheid, liefde, vriendschappen, of wat je maar wenst! Zorg dus dat je deze wensen kracht bij zet in je PowerThinking sessies. Laat je verrassen door het resultaat en vooral: geniet ervan!

 

En oh ja…vergeet niet jouw mening hierover hier op deze pagina achter te laten! 😉

 

Osho quote on money_2

 

Nadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software