Wie ben ik?

Nadja Benschop

Mijn naam is Nadja Benschop en ik geloof in een wereld waarin iedereen zich gelukkig, vrij en open voelt. Een wereld waarin we elkaar respectvol behandelen en waarin ieders’ unieke gave volwaardig wordt geaccepteerd. Mijn doel is om zo veel mogelijk aan deze wereld bij te dragen.

Ik ben mijn loopbaan in 1992 begonnen als arts binnen de reguliere geneeskunde. Nadat ik de nodige ervaring heb opgedaan binnen de reguliere geneeskunde en in de farmaceutische industrie, heb ik een brug geslagen naar de alternatieve geneeskunde. In 2005 maakte ik kennis met Transformational Breath®, wat ik als een zeer bijzondere en krachtige techniek heb ervaren. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik de opleidingen tot ademcoach en uiteindelijk senior trainer in Transformational Breath® met succes heb afgerond. Ik ben momenteel de opleider van deze techniek in Nederland waarbij ik jaarlijks een nieuwe ademcoaches opleid.

portret-marijke-2-bijgesneden

Waarom ik jou graag ondersteun

Als arts had ik al tijdens mijn studie contact met kankerpatiënten. Het viel me op dat er twee typen mensen waren: degenen die bij de pakken neer gingen zitten en het leven onder zich voorbij zagen glippen en degenen die door hun ziekte enorme zingeving en diepte in hun leven wisten te bereiken. Het licht van deze mensen inspireerde mij altijd enorm.
15 jaar lang werken in de ontwikkeling van nieuwe kankermedicijnen bracht mij in dicht contact met oncologen en de patiënten die zij zagen. In deze samenwerking leerde ik steeds meer over de emotionele ballast die de kankerbehandelingen met zich meebrengen. Toen ik daarnaast in mijn praktijk te maken kreeg met enkele kankerpatiënten, was ik diep onder de indruk van de moed die zij hadden om het ziekteproces samen met mij een enorme verdieping te geven waardoor ze toegang kregen tot de diepe wijsheid die de ziekte met zich meebracht.

In 2005 overleed mijn moeder plotseling met waarschijnlijk de diagnose kanker.  9 jaar later heb ik met mijn vader het proces van overlijden ten gevolge van kanker van dichtbij meegemaakt. Ik heb toen aan den lijve ondervonden wat de diagnose kanker teweegbrengt in de omgeving van de patiënt. Ik begrijp nu dat de partner of de naasten van de patiënt minstens evenveel ondersteuning nodig hebben in dit proces als de patiënt zelf.

Dit maakt dat ik met veel passie samenwerk met klanten die met een ziekte te maken hebben om een beter leven te creëren. Welke vorm het ook krijgt, ik blijf altijd arts en hulpverlener in hart en nieren!

PowerThinking WERKT!

Na mijn moeders’ overlijden heb ik het roer rigoreus omgegooid en ben ik met mijn toenmalige partner 18 maanden op wereldreis geweest. Tijdens deze reis heb ik bijzonder veel geleerd en ontelbare ervaringen opgedaan. De vrijheid die ik tijdens deze reis heb ervaren, was ongeevenaard. Bij terugkeer in Nederland besloot ik dat ik dit gevoel maximaal in mijn dagelijks leven terug laten komen. Dat was een zoektocht, aangezien ik graag hard werk en het goed doe….totdat ik dit geheim ontdekte…
Dit geheim zorgt ervoor dat ik in ontwikkeling blijf, zowel persoonlijk als beroepsmatig, zonder dat het me enige moeite kost. Sterker nog, ik vind het zelfs leuk om hiermee aan de slag te zijn!

Ik ben momenteel opleider van de ademopleiding in Nederland die Transformational Breath heet. Nieuwe collega’s die op het punt staan hun eigen praktijk te starten vragen mij regelmatig hoe ik mijn business heb opgebouwd en hoe ik mijn leven zo succesvol houdt.
De eerste keer dat deze vraag me gesteld werd, moest ik even op mijn hoofd krabben. Ik had namelijk helemaal niet zo veel gedaan behalve een aantal duidelijke intenties neergezet en deze met een vriendin regelmatig herhaald. Ik realiseerde mij op dat moment dat al mijn successsen, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied te danken zijn aan dit geheim.

Vanaf 2007 ben ik structureel aan het werk met deze kennis en de resultaten zijn verbluffend. Ik kan ontelbare voorbeelden opnoemen van wat ik bereikt heb met PowerThinking, waaronder:

  • het verloop van mijn carrière als freelance arts in de farmaceutische industrie – ik hoef nooit te aquireren voor contracten, opdrachten komen altijd precies op het perfecte moment naar me toe met de perfecte voorwaarden en het verdient altijd wat ik nodig heb,
  • het aantrekken van meerdere woningen in de loop der tijd en steeds de perfecte praktijkruimten, altijd op het juiste moment en precies wat ik op dat moment nodig heb,
  • het opzetten van mijn praktijk en trainingen, het succes hiervan waardoor ik in een aantal jaren van ademcoach ben opgegroeid naar de opleider in Nederland voor het ademwerk en ik in het buitenland wordt uitgenodigd om te komen trainen.
  • dat ik na heftige knie- en enkelblessures waarbij ik 9 jaar niet heb kunnen dansen, nu weer met het grootste gemak 3-4 uur op de dansvloer sta,
  • dat ik bij de Open Circles Academy op het podium heb gestaan als een van de 12 succesvolste ondernemers van het jaar 2015 en voor hun boek ben geïnterviewed.
  • de klik met mijn danspartner (die ik altijd eentje heb willen hebben),
  • geliefden/partners die steeds meer bij mij passen en vrienden zoals ik ze altijd heb willen hebben,
  • reizen dier ik als trainer mag maken, zodat ik allerlei mooie landen mag ontdekken zonder dat het me iets kost,
  • nog veel, veel meer kleine en grote dingen.

Het achterliggende idee is niet nieuw: soortgelijke systemen bestaan al verscheidene eeuwen. Het is in het begin van de vorige eeuw voor het eerst op papier gezet door Napoleon Hill. Napoleon Hill schreef een boek over de rijkste mensen in Amerika en dan in het bijzonder over hoe deze ondernemers zo rijk zijn geworden. Al deze rijke mensen hebben één ding gemeen: zij kennen een geheim. En dit geheim heeft hen onder andere geholpen hun vermogen te vergaren. De kennis die deze mensen bezitten vertelt onder andere over de positieve kracht van het samen wensen.

PowerThinking is een combinatie van alles wat ik in mijn leven als nuttig en effectief heb ervaren, waaronder het geheim dat door vele successvolle ondernemers (miljonairs) is bevestigd. Ik deel hiermee het geheim dat mijn leven vele malen succesvoller heeft gemaakt dan ik ooit had durven dromen. Nu ik dit met jou kan delen, komt mijn wens uit. Samen bereiken we veel meer dan jij en ik alleen voor elkaar kunnen krijgen.

Mijn droom…

Mijn wens om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan een betere wereld heeft ervoor gezorgd dat ik graag anderen ondersteun die dezelfde wens hebben. Als we samen succesvol worden, is onze gezamenlijke invloed vele malen groter dan hetgeen ik alleen zou bereiken. Mijn hart gaat uit naar de ondersteuning van mensen in het bijzonder die te maken hebben met een ingrijpende ziekte. Ik heb gezien dat een levensgebeurtenis zoals deze de mooiste ontwaking kan betekenen voor degenen die ermee te maken krijgen. Als je de boodschap van de ziekte weet te pakken en er iets mee leert doen, zal je leven en die van je naasten onherkenbaar veranderen.  Geluk is namelijk voor iedereen weggelegd!

Als alternatieve therapeut geef ik om de wereld en wil ik het liefst een zo groot mogelijke impact maken op de verlichting van de wereld. Ik begreep al snel dat ik maar een beperkte impact kon hebben als ik iedere dag in mijn praktijk individuele sessies zou geven. De impact werd groter door intensieve ademweken te geven en nog weer groter doordat ik nu jaarlijks ademcoaches opleid om het werk met anderen te delen.
Dit was mij echter nog niet voldoende.

Wat als…
ik erin zou slagen om mensen die ziek zijn de kans te geven om het kado dat de ziekte met zich meedraagt te leren ontvangen.
Dan zou een potentieel desastreuze gebeurtenis omgekeerd kunnen worden naar de diamant in je leven. Dan zou al die moeite niet voor niets zijn geweest. Verlichting, rust, geluk en harmonie zouden het gevolg zijn….

Dit is waarom ik PowerThinking heb ontwikkeld: een makkelijke, leuke methode om jou zo snel mogelijk de meest effectieve tool in handen te geven waarmee jij binnen een jaar gelukkiger kunt zijn dan je hebt durven dromen.
– Omdat ik weet dat je het waard bent,
– en omdat ik weet dat je geliefden het waard zijn.

PowerThinking werkt ook voor jou!

Wil jij ook een vreugdevol en overvloedig leven? Iedere dag vol energie opstaan en een leven dat je toelacht? Het is mogelijk!

Ik weet dat je zelf wilt kunnen beslissen wat je koopt en wat je in huis haalt als je het koopt. Speciaal voor jou maak ik daarom de eerste drie PowerThinkinglessen GRATIS voor jou beschikbaar zodat je kunt bekijken of je de lessen en de inhoud bevalt en kunt zien hoe ik te werk ga. Schrijf je bovenaan deze pagina gratis in om vandaag al met je eerste les PowerThinking te beginnen. Na deze les volgen er iedere volgende dag nog twee. Deze lessen zijn geheel gratis, no strings attached.  Mocht je deze lessen bevallen, dan kies je daarna of je je wilt commiteren aan de volledige cursus. Overigens kan je je hier nog geen buil aan vallen, want je kunt altijd tussentijds opzeggen. Makkelijker kan ik het niet voor je maken. De keuze is aan jou! Durf jij de sprong te wagen om op een alternatieve manier je onderneming te managen?

Wil je meer weten over wat ik nog meer doe in mijn praktijk, surf dan naar www.altractive.nl om daar meer over te weten te komen.

 

Powered by WishList Member - Membership Software