Over PowerThinking

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt de diagnose kanker en ziet tegen de behandelingen op.
  • Je ziet hoe je omgeving lijdt aan jouw ziekte en wil ze niet tot last zijn.
  • Je maakt je zorgen over de toekomst en wil graag nog die belangrijke mijlpalen op een goede manier meemaken.

De droom…

Stel je voor: je loopt met een grote glimlach rond in het leven. Alles wat je je nog wenst in het leven is er nu en je voelt je fit en energiek om de dingen aan te pakken die je altijd hebt willen doen. Het leven lacht je toe en je voelt jezelf waardevol en fijn gezelschap voor je vrienden, familie en geliefden. Je voegt weer toe in het leven en je voelt je vervuld…

Overvloed is een kwestie van mindset

Klinkt dit goed?

Dit, of elke andere droom die voor jou belangrijk is, is haalbaar. PowerThinking leert jou je leven op een krachtige manier te creëren. Volgens jouw droombeeld. PowerThinking is een online training waarin je leert jouw overvloed aan te trekken in plaats van na te jagen.
Het draait bij PowerThinking niet om visualisatie of positief denken. Bij PowerThinking leer je de mindset aan die servoor zorgt dat jij dat gaat aantrekken wat in jouw hoogste goed is. Velen gingen jou voor in het toepassen van deze techniek.

Dit doe je niet alleen, dit doe je samen. Omdat je het samen doet, houden jullie elkaar bij de les en maakt het geheel heel plezierig!

PowerThinking is niet moeilijk, het is zelfs verbluffend makkelijk en het is leuk, erg leuk!

De persoon achter PowerThinking

Mijn naam is Nadja Benschop en ik geloof in een wereld waarin iedereen zich gelukkig, vrij en open voelt. Een wereld waarin we elkaar respectvol behandelen en waarin ieders’ unieke gave volwaardig wordt geaccepteerd. Mijn doel is om zo veel mogelijk aan deze wereld bij te dragen.

Ik ben mijn loopbaan in 1992 begonnen als arts binnen de reguliere geneeskunde. Nadat ik de nodige ervaring heb opgedaan binnen de reguliere geneeskunde heb ik in de farmaceutische industrie ruim 15 jaar gewerkt met de ontwikkeling van nieuwe kankermedicijnen. Daarnaast heb ik 10 jaar geleden een brug geslagen naar de alternatieve geneeskunde. In 2005 maakte ik kennis met Transformational Breath®, wat ik als een zeer bijzondere en krachtige techniek heb ervaren. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik de opleidingen tot ademcoach en uiteindelijk senior trainer in Transformational Breath® met succes heb afgerond. Ik ben momenteel de opleider van Nederland waarin ik jaarlijks nieuwe ademcoaches opleid in deze zeer krachtige techniek. In mijn praktijk werk ik in intensieve trajecten met kankerpatiënten en hun partners, waar PowerThinking een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Gezondheid is namelijk altijd een combinatie van lichaam, emoties en gedachten. Vergeet je een van deze pijlers, dan gaat het hele lichaam uit balans.

Hoe ik tot PowerThinking ben gekomen

Iedereen die mij kent, weet ik dat ik van dansen houd. Ik zei vroeger altijd dat dansen mijn lust en mijn leven was. Groot was mijn ontluistering toen ik in mijn derde studiejaar een knieklacht kreeg die ervoor zorgde dat ik 9 jaar lang niet meer kon dansen. Na twee jaar onderzoeken en operaties wisten de artsen mij niet te vertellen wat er aan de hand was en ik keek aan tegen een toekomst waarin ik mogelijk nooit meer pijnvrij kon lopen. Laat staan dansen. Dat was een harde waarheid.
Ik ontdekte 9 jaar later de principes achter PowerThinking en ik ging daarmee aan de slag. Mijn wens was om te kunnen dansen, zo veel ik wilde, met wie ik wilde, wanneer ik wilde. Op mijn pad kwamen mensen die mij op weg hielpen naar genezers die mijn knieklacht weghaalden. Er was nog een enkelblessure bovenop gekomen waarvan de artsen zeiden dat het nooit meer overging. Ik weigerde hierin te geloven en ging door met PowerThinking. Momenteel kan ik 2-3 uur op de dansvloer staan zonder enige pijn aan mijn knie of enkel. Dit is een winst die ik nooit voor mogelijk had gehouden voordat ik met dit proces begon. En ik won niet alleen mijn vrijheid terug: ik heb er ook een danspartner en een heel fijne groep vrienden aan overgehouden, met wie ik regelmatig met heel veel plezier naar dansfeesten ga!

Deze ervaring heeft mij duidelijk gemaakt dat je mindset van uiterst belang is in de creatie van jouw dromen. Geen droom is te gek, het IS MOGELIJK. Bijna alle successen op zakelijk en persoonlijk gebied heb ik  te danken aan een systeem van gestructureerd wensen: PowerThinking.

Mijn wens om een hoogst haalbare bijdrage te leveren aan een betere wereld heeft ervoor gezorgd dat ik graag anderen ondersteun in het hebben van een gelukkig leven. Gezondheid is voor mij het allerbelangrijkste ingredient voor een gelukkig leven. Wat heb je immers aan alle bezittingen als je geen goede gezondheid hebt? Ik ben trots en blij dat ik deze cursus aan jou mag aanbieden, omdat ik weet dat het een grote impact zal hebben op jouw leven.

Wat is PowerThinking

PowerThinking iseen methode waarin je leert een gezonde mindset te creeren waardoor je dat aantrekt wat het beste voor jou is.

De gedachte achter PowerThinking is in het begin van de vorige eeuw voor het eerst op papier gezet door Napoleon Hill. Napoleon Hill schreef een boek over de rijkste mannen in Amerika en dan in het bijzonder over hoe deze mannen zo rijk zijn geworden (in die tijd werkten voornamelijk alleen mannen in de top van bedrijven). Al deze rijke mensen hebben één ding gemeen: zij kennen een geheim. Dit geheim heeft hen onder andere geholpen hun vermogen te vergaren. De kennis die deze mensen bezitten heeft te maken met de mindset die zij hebben.

Gebaseerd op deze mindset heb ik een cursus ontwikkeld waarin ik alles aanbied wat ik in mijn leven als nuttig en effectief heb ervaren. Nu ik dit met jou kan delen, komt mijn wens uit: een wereld met mensen die vanuit het hart leven en de overvloed omarmen die ons allen toekomt.
Samen bereiken we veel meer dan jij en ik alleen voor elkaar kunnen krijgen. Wil jij ook een vreugdevol en overvloedig leven?  Schrijf je op de home pagina direct in om vandaag al met je eerste (gratis) les PowerThinking te beginnen.

Tijdens de online cursus leer je hoe je:

  • zelf je leven in handen neemt zonder hard te hoeven werken,
  • je mindset verandert zodat je overvloed kan aantrekken,
  • dit proces met support van anderen bekrachtigt,
  • heel veel plezier kunt beleven met dit gemakkelijke systeem,
  • de meest voorkomende valkuilen ontdekt en vermijdt,
  • je leven binnen één jaar een compleet ander wending geeft.

 Wat is het verschil met andere visualisatiemethoden?

Het grote verschil tussen deze techniek en andere visualisatiemethoden is dat je bij PowerThinking aan je mindset werkt. De manier waarop je naar het leven kijkt verandert radicaal. Daarnaast is de kracht van PowerThinking dat je niet alléén werkt. Je deelt je verzoeken met anderen die je ondersteunen in jouw creatie met behulp van hun eigen visualisatievermogen. Het is werkelijk ongelofelijk hoe krachtig je creëert als je je krachten bundelt….Dit kan je alleen begrijpen door het te ervaren.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Het geheim tot levensgeluk zit in ieder mens, deze training helpt je dit op te sporen en te gebruiken. Alles begint met een idee. Er is potentie, er is creativiteit en samen vermenigvuldigt deze power zich veelvoudig. PowerThinking brengt alles samen en samen kom je ver. Als je alle adviezen opvolgt zoals ze in de lessen worden aangegeven zal je nog vóórdat je de hele cursus doorlopen hebt hele tastbare bewijzen hebben van de werkzaamheid van dit systeem. Je zult daarna niets anders meer willen. En daar gaat het mij om.

In de geschiedenis zijn er vele bewijzen van mensen die bijzonder succesvol zijn geworden doordat ze deze mindset eigengemaakt hebben in hun leven. Als je hier meer over wilt leren, geef je dan op voor de drie gratis lessen waarin ik je alles vertel over de basis waarop dit principe is gebouwd. In proefles 2 ga ik hier uitgebreid op in.

Overvloed betekent niet materieel gewin!

Iedereen heeft de potentie om overvloedig te zijn. Met overvloed doel ik niet alleen op materiële zaken. Dat zou kortzichtig zijn. Natuurlijk heeft geld een bepaalde rol in ons leven en als je gemakkelijk in dit leven wil bewegen, dient er meer geld binnen te komen dan er aan de andere kant uit gaat.
PowerThinking stelt jeechter  in staat om op elk vlak van je leven overvloedig te zijn. Het is aan jou om te kiezen wat jij wenst te creëren. Dit kan een uitstekende gezondheid zijn, een gelukkig privéleven, financiële vrijheid, tijd om leuke dingen te doen, kinderen die goed opgevangen worden na school, samen een reisje maken, een gratis kop koffie, noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken, of jij kunt ermee aan de slag. Dat is juist het mooie van deze techniek. JIJ schept het leven dat bij JOU past en niemand zal je daarop veroordelen of op andere gedachten proberen te brengen.

Neem de eerste stap

Als mens is het je gegeven om gelukkig te zijn. Dit is je geboorterecht. Het gebeurt maar al te vaak dat we in omstandigheden terechtkomen waardoor we deze basiskennis vergeten. Met de trainingen van PowerThinking leer je snel en gemakkelijk jouw ideale leven te verwezenlijken waarin jijzelf en anderen zich goed voelen.

Geef je op via de home pagina  als je vandaag nog met je eerste gratis PowerThinking les wilt beginnen.

Ben je al overtuigd van de waarde van deze cursus? Begin dan vandaag al met je eerste PowerThinking sessie!

Klik hier om te registreren voor de cursus

Powered by WishList Member - Membership Software