Veelgestelde vragen

Is PowerThinking voor iedereen?
Deze cursus is vooral vooral gericht op personen die een grote verandering in hun gezondheid willen maken. Dit wil echter niet zeggen dat deze methode voor jou niet zal werken. PowerThinking werkt voor iedereen die zijn of haar leven zelf richting wil geven.

Kan PowerThinking mij ook op andere vlakken helpen?
Ja, PowerThinking is naast het verbeteren van je gezondheid ook zeker geschikt om wensen op andere vlakken waar te maken. PowerThinking rust op een algemeen werkend principe dat zich niet alleen tot een onderwerp beperkt. Van je droomhuis tot minder stress in je persoonlijke leven naar de perfecte partner of de leukste vakantie. Alles wat jou een gelukkig mens maakt, zorgt dat je met meer energie in het leven staat. Daar profiteert iedereen van.

Hoe zorgt PowerThinking ervoor dat mijn gezondheid veranderd?
Door PowerThinking in te zetten creëer jij je leven zoals jij dat wilt ervaren. Je neemt je leven in eigen handen, in plaats van het aan het toeval over te laten. Jouw wens om je leven vorm te geven krijgt de volledige ruimte. We maken korte metten met belemmerende overtuigingen. Pas als je duidelijk bent over wat je wilt en dit ook durft uit te spreken, gaan de omstandigheden zich zodanig vormen dat dit mogelijk wordt. Met hulp van de visie van anderen die je ondersteunen ontstaan de ideeën en de mogelijkheden die jij nodig hebt om het waar te maken.

Hoe werkt PowerThinking?
Je leert je wensen op een gestructureerde manier regelmatig uit te spreken, de ondersteuning van anderen zorgt ervoor dat deze wensen bijzonder krachtig vorm krijgen. Hierdoor ga je de oplossingen en ideeën zien die je droom mogelijk maken. Het gevolg hiervan is dat het uitvoeren van de stappen die nodig zijn verbluffend simpel en leuk wordt. Juist doordat je je droom vorm ziet krijgen tijdens het proces, krijg je meer vertrouwen. Dit is beslist geen zweverige koek, meer dan 100 meest succesvolle ondernemers in Amerika werden miljonair met behulp van het geheim waar PowerThinking op gebaseerd is.

Waarom duurt de cursus een jaar?
PowerThinking gaat niet over het leren van een kunstje. Het belangrijkste proces (en hiermee jouw krachtige succes) ontstaat doordat er nieuwe paden in de hersenen worden aangemaakt. De ervaring leert dat het ongeveer een jaar duurt voordat je geleerd hebt om de hersenelasticiteit te ontwikkelen om werkelijk vanuit overvloed te denken. We hebben veelal te maken met een hardnekkige conditionering die moeilijk loslaat. Verder is het zo dat als je dit een jaar hebt volgehouden, je het zodanig in je leven hebt geïntegreerd dat je er niet meer mee zult willen stoppen. Je krijgt dan de kans om meerdere keren te ervaren hoe dit proces werkt en je leert je eigen valkuilen te herkennen. Een onderdeel dat overigens uitgebreid aan bod komt tijdens de cursus! Het gaat er mij namelijk om dat je een nieuwe gewoonte aanneemt die jou tot het einde van je leven zal dienen in het creëren van al datgene wat klopt bij jouw dromen.

Het is toch niet spiritueel om alles naar je hand te zetten? Het leven gaat toch juist over loslaten en vertrouwen?
Deze opmerking krijg ik vaker. Gek vind ik dat, want we zijn toch immers krachtige scheppers en scheppen ons leven iedere dag, iedere minuut, iedere seconde. Wat ik met PowerThinking tracht duidelijk te maken is dat je hierin vrij bent om te kiezen. Als je onbewust leeft, dan regeert je onderbewuste je leven. De ene keer zal het resultaat meevallen, de andere keer valt het tegen. Leven vanuit de automatische piloot. Als je wéét dat je met iedere ademteug je leven bepaalt, waarom zou je dat proces dan niet bewust maken? Als de krachtige schepper die jij bent, heb je de inherente kracht om alles te creëren wat je maar wenst. Als je hoofd zich daar nou eens omheen zou kunnen vouwen…….je kunt dus kiezen, en dat is vrijheid. Onderdeel van het proces is ook dat je na het uitspreken van je verzoeken het helemaal loslaat en de bewerkstelliging van je dromen aan een hogere kracht overlaat. Dat is het ultieme vertrouwen: aangeven wat je wenst en het dan loslaten en klaarstaan om te ontvangen wanneer het aankomt. Vooral dat laatste is van groot belang en dat leren we meestal door vallen en opstaan.
Als je leert omgaan met deze materie, zul je zien dat je er erg veel lol in krijgt en ermee gaat leren spelen. Het leven is tenslotte bedoeld om van te genieten!

Wat kost de cursus PowerThinking?
De online training bestaat uit 24 tweewekelijkse lessen die je verspreid over een jaar krijgt toegestuurd en kost  € 99,= per maand. Na inschrijving lopen deze automatisch en stoppen vanzelf na 12 maanden.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Indien je geen enkel succes hebt behaald nadat je de volledige cursus hebt doorlopen en alle stappen hebt gevolgd zoals ik het heb uitgelegd, dan ontvang je het volledige cursusgeld retour. Het is wel de bedoeling dat je kunt aantonen dat je de training hebt gevolgd zoals ik die met je heb gedeeld.

Mijn doel is om jou succesvol te zien, daarom ben ik ervan overtuigd dat terugbetaling niet nodig zal zijn!

Kan ik tussentijds opzeggen?
Je kunt op elk moment de cursus stopzetten. Je bent vrij om het hele jaar af te maken of niet.

Hoe zeg ik mijn abonnement tussentijds op?
Je kunt op ieder moment opzeggen door je abonnement op je accountpagina te beëindigen. Let wel op: je hebt hierna geen toegang meer tot de lesinhoud, ook niet tot de lessen waar je voor betaald hebt.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?
Het doornemen van een les zal ongeveer 30-45 minuten in beslag nemen. De oefeningen zullen gemiddeld een tiental minuten per dag vragen.
Een volledige PowerThinking sessie met één of twee partners duurt tussen de 1 en 2 uur. Zo´n sessie voer je één keer per week of één keer per twee weken uit. Je bepaalt met je PowerThinking partners hoe vaak en op welke manier jullie elkaar ontmoeten/spreken.

Hoe vind ik een PowerThinking partner?
Tijdens de derde gratis les leg ik je uit waar je op moet letten bij de zoektocht naar een PowerThinking partner. Dit is bij voorkeur een bekende. Bijna iedereen vindt een geschikte PT partner binnen zijn kennissenkring. Mocht je echter niemand binnen je vriendenkring vinden die hiervoor geschikt is, dan is het mogelijk op de besloten PowerThinking-groep een oproep te plaatsen. Je hebt hiervoor een Facebook account nodig.

Hoe kom ik in contact met anderen die ook deze training volgen?
Via de besloten PowerThinking groep. Bij aanschaf van de cursus ontvang je de link naar deze besloten groep waarna je lidmaatschap van de groep kunt aanvragen. Je lidmaatschap wordt toegekend als je ook daadwerkelijk voor de cursus hebt betaald. Hier kun je een PowerThinking partner zoeken en met je mede-PowerThinkers van gedachten kunt wisselen over verschillende onderwerpen binnen dit gebied.

Hoeveel trainingen kan ik doen?
PowerThinking bestaat uit één cursus. Deze cursus bestaat uit 24 lessen en neemt een jaar in beslag. Aan het begin en in het midden van elke maand ontvang je een email met alle informatie voor de nieuwe les. Met een inlognaam en paswoord heb je toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving. In deze leeromgeving kun je de nieuwste les en alle voorgaande lessen bekijken. In de toekomst zullen vervolgtrainingen beschikbaar komen, hierover word je steeds op de hoogte gehouden via je email. Na je betalingen zijn gestopt (na 12 maanden) blijven de lessen onbeperkt voor jou beschikbaar, dus je kunt altijd terugkeren naar de lessen.

Hoe ondersteun ik jou om anderen te ondersteunen?
Samen bereikt iedereen meer. Ik kan niet de hele wereld bereiken met PowerThinking. Samen kunnen we dat wel. Ik ondersteun jou met deze online training; als jij hierover tevreden bent  vertel je anderen over PowerThinking. Door jouw enthousiasme zullen die anderen hopelijk ook de cursus willen volgen. Zo zal de kracht van PowerThinking uitgedragen worden. Ik zie het als mijn commitment aan de wereld om zo veel mogelijk mensen te bereiken met PowerThinking. Dit is mijn manier om op een grootschalige manier mee te bouwen aan een betere wereld. Help je mee?

Hoe werkt de betaling van de cursus?
Betaling is alleen mogelijk met PayPal. Het is heel eenvoudig om een PayPal account aan te maken en deze te koppelen aan je bankrekening of creditcard. Paypal zorgt er voor dat je maandelijkse betaling van je rekening wordt afgeschreven. Je hoeft hier dus na je inschrijving niets meer voor te doen. Tussentijds opzeggen is altijd mogelijk.

Kan ik ook met iDEAL betalen?
Helaas is het niet mogelijk om de maandelijkse betalingen via iDEAL te laten verlopen. iDEAL biedt niet de mogelijkheid tot automatisch betalen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt om in te loggen op mijn persoonlijke leeromgeving, hoe krijg ik deze weer in mijn bezit?
Klik op de inlogpagina op”lost password” en je ontvangt je wachtwoord in je mailbox. Je hebt hiervoor het mailadres nodig waarmee je je ingeschreven hebt voor de training.

Waarom zie ik mijn lessen niet als ik op de link in de mail klik?
Je persoonlijke leeromgeving  is pas te zien als je ingelogd bent op mijn site. Inloggen doe je rechtsonderin de Home pagina, ga daarna naar de pagina Inhoud lessen om je les te volgen.

Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?
Meer informatie over ons privacybeleid vindt je op deze pagina.

Heb je een klacht of staat je vraag hier niet bij?
Stuur dan een mailtje naar powerthinking@altractive.nl en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Dankjewel voor je feedback!

 

Powered by WishList Member - Membership Software