• Home

Jouw grootste blokkade naar overvloed?

jongetje-besproeit-aardbeien-in-de-tuin

 

Met PowerThinking gaat het over overvloed. Je leert begrijpen dat je uit overvloed bent ontstaan en dat die verbinding nooit is weggegaan, behalve misschien in je hoofd. Je leert ook dat je hart degene is die ervoor zorgt dat je wensen uitkomen.
Als we er zo voor zijn gemaakt om overvloed te creëren, dan zou je kunnen concluderen dat we in wezen al overvloedig zijn.

Heb jij echter ook de ervaring dat je het makkelijker vindt om bepaalde dingen te creëren dan andere?
Bijvoorbeeld dat het makkelijker voor je is om veel klanten te genereren dan het is om een goedkope praktijkruimte te vinden?
Of vind je het supersimpel om veel omzet te draaien, maar dat de kosten dan ook stijgen en je uiteindelijk nog niet de winststijging realiseert die je voor ogen had?
Lukt het je bijvoorbeeld heel gemakkelijk om een nieuw pand of een nieuwe woonruimte te creëren, maar blijf je alsmaar struikelen op het creëren van continuïteit in je praktijk?

Het is heel normaal dat dit gebeurt. Dit heeft namelijk te maken met overtuigingen die we erop nahouden. Deze zijn schadelijk voor je geluk, aangezien hiermee je droom niet in vervulling kan gaan.

Ik kan bijcvoorbeeld moeiteloos contracten, huizen en omzet creëren, maar het duurt langer voordat ik de liefdesrelatie heb gemanifesteerd die ik voor ogen heb.

De grootste blokkade die de flow van overvloed tegenhoud is je zorgen maken. Je zorgen maken over geld, voldoende klanten, huurtermijnen, etcetera zorgt ervoor dat je een negatieve vibe afgeeft die precies datgene creeert wat je niet wens te ontvangen. Hierdoor stagneert de energie die nodig is voor de creatie. Het is net alsof je de tuin water geeft met je voet op de tuinslang….heb je hem?

Als je ontdekt dat je je zorgen maakt over een onderwerp, stop jezelf dan, glimlach naar jezelf en zeg tegen jezelf: “neem je voet van de tuinslang!”
Doe dit met humor, zodat er geen schuldgevoel ontstaat. Dat is de volgende blokkade die je jezelf dan oplegt. Op deze manier creeer je een opening waardoor de derde kracht weer voluit aan het werk kan voor jou. Zo ontstaan de mooie aarbeitjes aan de plant die je aan het watergeven was….

Ik wens je veel plezier en blijf spelen met deze materie!

 

Nadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software