• Home

PowerThinking LIVE! – Gratis workshop

Speciaal op verzoek, heb ik een LIVE workshop neergezet voor PowerThinking.

Het is GRATIS en helemaal voor jou. No strings attached.

Tijdens deze workshop ontdek je spelenderwijs hoe ongelofelijk krachtig je gedachtekracht inwerkt op je lichaam…binnen een paar seconden. Als je dit eenmaal weet, leef je je leven nooit meer op dezelfde manier. Je wordt veel secuurder in wat je denkt en je gaat steeds beter ontdekken wat je denkt.

Een krachtige mindset is een van de 4 peilers waarop een goede gezondheid rust:

  • goede voeding
  • beweging
  • adem
  • mindset

Een lichaam uit balans creëert uiteindelijk ziekte. Belemmerende gedachten houden negatieve emoties en stress in stand. Aangeleerde negatieve gedachtepatronen over onszelf en het leven hebben een groot effect op ons welzijn. Ook als de ziekte geneest, zal er iets anders ontstaan als er geen aandacht is voor de emotionele herinneringen en mentale overtuigingen die je als mens met je meedraagt.

Ik wil dat je weer voluit van het leven kan genieten, ongeacht wat er met je gebeurt. Overvloed is namelijk een kwestie van mindset. Deze methode is onderdeel van de VIP trajecten die ik met mijn klanten met kanker en hun partners doorloop. Ik deel deze waardevolle kennis nu met jou, omdat ik het je gun om voluit en in volledige balans te leven. Ik weet namelijk dat het WERKT!

De informatie die ik tijdens deze gratis avond met je deel, kan je direct toepassen. Ze maakten het mogelijk om weer voluit van het leven te genieten.

Let op: Dit is een aanvulling op reguliere behandelingen. Ik zal je nooit aanraden om met reguliere behandelingen te stoppen!

Geef je direct op als je mee wil doen aan deze LIVE workshop. Het is een unieke actie, mis het dus niet! En sorry. Vol = Vol.

Datum: 1 oktober 2018

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Plaats: Zeist. Je ontvangt meer informatie zodra je je aangemeld hebt.

https://bit.ly/2NgAST4

Ik hoop je gauw te zien.

Liefs,

Nadja Benschop

Nadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software