Bucket list

Nadja Lavendelveld

Soms kom je in de unieke gelegenheid om een lang gekoesterde droom werkelijkheid te zien worden. Om zogezegd een vinkje te zetten bij een item op je bucket list.

Zo overkwam dit mij vorige week vrijwel spontaan toen ik uitgenodigd werd om in het zuiden van Frankrijk een retraite bij te wonen. Niet alleen was die retraite een enorm kado, maar bleken de lavendelvelden op dat moment ook nog vollop in bloei te staan op een uur rijden van de plek waar we zaten…ongelofelijk.

Ik heb al jarenlang de bloeiende lavendelvelden willen ervaren. Om er tussen te lopen en die pracht van dichtbij te zien. Iedere keer dat ik zo’n foto van het lavendel zag, wenste dat ik er tussendoor kon lopen.

Het mooie hieraan was dat het totaal niet gepland was, het gebeurde eenmaal zo, soepel en spontaan. Dit is een kenmerk van de derde kracht in actie. Dit is was voor mij zo’n duidelijk teken van hoe het werkt, dat ik het met je moest delen.

Blijf dus dromen. Je zult zien…dromen komen uit! 🙂 Deel je hieronder met me welke dromen jij hebt en welke al zijn uitgekomen?

Nadja Benschop
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Powered by WishList Member - Membership Software