Actie Alles-in-1 webinar

Hallo!

Je bent een van de gelukkigen die de PowerThinking Alles-in-1 cursus voor de speciale prijs van 399 euro  krijgt aangeboden.

Ik ben blij dat je besloten hebt om de training aan te schaffen en het is mijn diepste wens voor jou dat je gezonder en gelukkiger bent dan je ooit hebt durven dromen.
Ik weet dat deze cursus je alles geeft dat je zoekt. Het zit boordevol met praktische tips, oefeningen en gereedschappen die je gaan ondersteunen in een radicale omvorming van niet alleen je gedachten, maar ook je leven!

Er is ook een speciale PowerThinking Facebook groep waar je al je vragen kwijt kunt en je successen en ervaringen kunt vieren. Je krijgt hier toegang toe nadat je je aanmelding hebt afgerond.

Wens er maar lustig op los en plaats je verzoeken die daaruit volgen. Je PowerThinking partners zullen het moeiteloos voor je zien en klaar is Klara….

Wat je krijgt

Door de aanschaf van de online PowerThinking training ontvang je:

  • een persoonlijke welkom van Nadja bij iedere les
  • 27 videolessen
  • video’s waar ik in de cursus naar verwijs
  • een Powerpoint presentatie bij iedere les
  • de uitgeschreven tekst van iedere video
  • een persoonlijke en/of groepsoefening per les
  • toegang tot de besloten PowerThinking groep voor het stellen van vragen, het delen van ervaringen en waar je een PowerThinking partner kunt vinden
  • regelmatige nieuwsbrieven met leuke weetjes en interessante tips
  • toegang tot speciale aanbiedingen en bonussen
  • toegang tot de techniek die bewezen succesvol is in het transformeren van je leven

Kijk op de cursuspagina voor meer informatie

Praktische informatie

 Duurlevenslang toegang tot alle lessen
 Aantal lessen 27
 Beschikbaarheid lessen Alles in 1 keer
 Startdatum op ieder moment
 Studietijd 30 minuten per week
 Vooropleiding geen speciale vooropleiding vereist
 Kosten€ 1188   nu € 899,= euro

 

 

 

 

 

 

Betaling van het lidmaatschap is mogelijk met iDeal en PayPal. Het is eenvoudig om een PayPal account aan te maken en deze te koppelen aan je bankrekening of creditcard.

Het is belangrijk dat je de afzender (powerthinking@altractive.nl) als veilig aanmerkt in je mailsysteem, zodat je de toegangsgegevens van de cursus niet mist! Mocht je na het registreren dezelfde dag nog geen mail ontvangen, kijk dan in je spam of onbelangrijke mailfolder of de mails misschien daar zijn terechtgekomen (met name als je gmail of hotmail gebruikt).

Aanmelden voor het alles-in-1 pakket?

Aanmelden voor het alles-in-1 pakket gaat eenvoudig via de onderstaande knop. Je krijgt levenslange toegang. Na het voltooien van je aanmelding kom je direct op de lessenpagina waar alle lessen direct toegankelijk zijn voor je. Ook ontvang je je inloggegevens per e-mail in je inbox. Met deze gegevens kan je te allen tijde inloggen via de link die in de mail staat. Deze link stuurt je direct naar je persoonlijke leeromgeving waar de lessen voor je klaarstaan. Je kunt op die pagina ook toegang tot de besloten Facebook groep aanvragen. Je ontvangt ook in de mail een link om je aan te melden voor de besloten Facebook groep.

Geniet van al het moois dat je toekomt en denk er aan….hou je armen wijd open om te ontvangen!

Op jouw geluk!

Liefs,

Nadja

Powered by WishList Member - Membership Software