Cursus

Hallo!

Fijn dat je interesse hebt in de jaarcursus van PowerThinking. Helaas is deze momenteel niet beschikbaar.

Je kunt direct met de lessen beginnen door het Alles-in-1 pakket aan te schaffen. Je bespaart hier ook nog eens een handige 289 euro mee uit en je hebt alle lessen direct tot je beschikking met ongelimiteerd gebruik.

 

Herken je een van deze stellingen?

Je wilt volop in het leven staan, maar je gezondheid laat dit momenteel niet toe.

of

Je hebt de diagnose kanker en zoekt aanvullende manieren om hiermee om te gaan naast wat er in de ziekenhuizen wordt voorgesteld,

 

Ben je verder bereid te accepteren…

dat er een manier is om je leven drastisch te veranderen

 • waar je niet hard voor hoeft te werken, en
 • dat het niet veel tijd hoeft te kosten?

Hoe zou je het zijn om overvloed aan te trekken in je leven, in plaats van het na te jagen?

…en loop je hier tegenaan?

 • Er komt veel op je af dit moment. Er zijn belangrijke beslissingen te nemen en je ziet de toekomst somber in?
 • Je wereld valt in duigen en het trekt een sterke wissel in je relatie of je gezin.
 • Je bent bang dat je door de kanker niet meer zult kunnen meemaken wat voor de diagnose een vaststaand gegeven leek?

Dan is deze cursus perfect voor jou: het kost weinig tijd, is leuk om te doen en geeft je een goede boost. Deze methode wordt sinds ruim 100 jaar gebruikt door onder andere de meest succesvolle ondernemers in de VS. Iedereen die succesvol is in het leven gebruikt het gedachtengoed van dit geheim in meer of minder bewuste mate. Wil jij ook  leren hoe je overvloed aantrekt om jouw ideale leven vorm te geven?

De droom…

Stel je voor: je loopt met een grote glimlach rond in het leven. Alles wat je je nog wenst in het leven is om je heen en je voelt je fit en energiek. Je maakt het afstuderen van je kinderen mee, bent de trotse moeder op hun bruiloft en wordt voor het eerst oma…. Het leven lacht je toe en je voelt jezelf waardevol en fijn gezelschap voor je vrienden, familie en geliefden. Je voegt iets waardevols toe in het leven en je voelt je vervuld…

Lijkt dit ver van je werkelijkheid verwijderd? Leer dan in deze cursus hoe je hier vanaf de eerste dag verandering in gaat brengen.

Zo zit de cursus in elkaar

In de online training van PowerThinking leer je hoe je je leven op een zeer krachtige manier vorm geeft met behulp van een eenvoudige en zeer effectieve methode. De kracht van deze methode zit onder meer in de noodzakelijke verandering van jouw mindset en de kracht van anderen.

Gedurende de eerste lessen ontdek je hoe PowerThinking werkt en hoe je je mindset veranderd om overvloed toe te laten. Er wordt dieper ingegaan op het geven van aandacht aan jouw verzoeken, de kracht van je intenties en het effect hiervan op de buitenwereld.

Daarna laat de training je zien welke zeven valkuilen je kunt verwachten en hoe je hiermee omgaat. Naast de valkuilen wordt er ook aandacht besteed aan het moment dat het proces niet werkt. Hoe zorg je ervoor dat het proces werkt en blijft werken? Tot slot leer je hoe alles samenhangt met timing en het vermogen om los te laten om te kunnen ontvangen.

In de loop van deze training groeit je besef van de mogelijkheden die bestaan om jouw wens daadwerkelijk te creëren. Je leert begrijpen dat je dingen die je voorheen niet voor mogelijk hield kan neerzetten. Je ontdekt dat wonderen bestaan en dat jij deze wonderen waar kunt maken.

Het geheim van deze training is dat je uit je comfortzone stapt en ervaart wat je werkelijke creatiekracht is. Je leert hoe je de magneet wordt van jouw overvloed, in plaats van het na te jagen. Dit ervaar je door te doen, niet door het lezen van boeken en ander studiemateriaal.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt direct beginnen met je wensen tot leven te brengen. Schrijf je nu bovenaan deze pagina in en ontvang vrijblijvend de eerste drie lessen gratis in je inbox. Zo kan je kijken of het wat voor je is. Daarna kan je beslissen om je in te schrijven voor de volledige cursus.

De cursus bestaat uit de volgende lesonderdelen:

Les Onderwerp Les Onderwerp
Gratis les 1 Dromen zijn bedrog Les 16 Valkuil 1
Gratis les 2 Samen bereikt iedereen meer Les 17 Valkuil 2
Gratis les 3 De ideale PowerThinking groep Les 18 Valkuil 3
Les 4 De PowerThinking sessie Les 19 Valkuil 4
Les 5 De derde kracht Les 20 Valkuil 5
Les 6 Een ondersteunende mentaliteit Les 21 Valkuil 6
Les 7 PowerThinking voor je business Les 22 Valkuil 7
Les 8 Plaats je verzoek en ontvang Les 23 Het proces werkt niet (meer)
Les 9 Een kwestie van aandacht Les 24 Besluiten
Les 10 De kracht van je intentie Les 25 Kristalheldere focus
Les 11 De motor – het hart Les 26 Timing is alles
Les 12 Het effect van je intentie op de buitenwereld Les 27 Laat gaan en ontvang
Les 13 PowerThinking voor anderen    
Les 14 Verlangen    
Les 15 Vraag en antwoord sessie    
       

Belangrijk om te weten voordat je begint

 • Je begint met de drie GRATIS proeflessen – schrijf je bovenaan deze pagina hier direct voor in.
 • Als je door wilt met de cursus, schrijf je je in voor het vervolg.
 • Na inschrijving en betaling voor de training ontvang je binnen enkele minuten de eerste les. De vervolglessen ontvang je daarna elke twee weken, totdat je de 7 valkuilen hebt doorlopen. De ervaring leert dat je daarna iets meer tijd nodig hebt om te oefenen met de sessies. De laatste 5 lessen krijg je daarom met tussenpozen van 3 weken. Je krijgt tussentijds een aantal bonussen in de vorm van videos.
 • Het is de bedoeling dat je het PowerThinking samen met tenminste één andere persoon doet. Het is natuurlijk mogelijk om alvast de training te volgen alvorens met het werkelijke proces te starten. Eenmaal betaald, blijf je steeds toegang houden tot alle voorgaande lessen.
 • Je betaalt de cursus niet in één keer, maar je betaalt in maandelijkse termijnen die automatisch worden afgetrokken van je rekening. Je kunt de cursus op ieder moment stoppen.
 • Het is mogelijk om op een speciale Facebook groep een PowerThinking partner te zoeken als je niemand hebt. Nadat je jezelf hebt aangemeld voor de cursus, kan je toegang verzoeken tot deze groep. In deze facebookgroep kan je je ervaringen delen en vragen stellen. Ik ben ook onderdeel van deze groep dus zal zo nodig op je vragen antwoord geven.
 • Als je je met je PowerThinking partner(s) op dezelfde dag inschrijft, ontvangen jullie steeds de volgende les tegelijk op dezelfde dag. De lessen komen steeds op dezelfde dag van de week.
 • Een les bestaat uit een video waarin ik het onderwerp van die les uitleg. Je ontvangt tevens toegang tot het PDF bestand met de presentatie, zodat je alles op een door jouw gekozen moment nog eens rustig na kunt kijken.
 • Elke les bevat ook een persoonlijke verdiepingsoefening en/of een groepsoefening.
  De persoonlijke oefening rond je af voor de volgende les. De groepsoefening voer je samen met je PowerThinking partners uit tijdens een bijeenkomst van de groep.
 • Je kunt de training volgen op je computer, laptop of tablet. De presentaties kun je uiteraard ook afdrukken.
 • De training volg je dus op een zelfgekozen tijdstip in je eigen tempo. De lessen die je reeds hebt gevolgd blijven voor jou beschikbaar en je kunt hier altijd naar terugkeren. PowerThinking doe je met minstens één andere persoon.
 • Er is geen persoonlijke begeleiding tijdens deze cursus.

Praktische informatie

 Duur 12 maanden
 Aantal lessen  24
 Beschikbaarheid lessen  elke 2 weken en de laatste 6 weken elke 3 weken
 Startdatum  op ieder moment
 Studietijd  30-45 minuten per week
 Vooropleiding  geen speciale vooropleiding vereist
 Kosten  € 99,= per maand, tussentijds opzeggen is altijd mogelijk

 

Powered by WishList Member - Membership Software